Язык резюме:Українська
Денис Каркач
SEO оптимизатор
Дистанційна робота
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Запорізька область, Запоріжжя
Дата розміщення 15.02.2024
Дата народження 08.04.2000 (24 роки)
Регион проживания Запоріжжя
Контакти
Про себе
Я досвідчений спеціаліст із пошукової оптимізації з чотирирічним досвідом роботи та підтвердженим успіхом в оптимізації веб-сайтів. Володію навичками управління проектами середнього розміру, що охоплюють понад 800 000 сторінок, включаючи розробку проектів, стратегічне планування та спрощене адміністрування приватних блогів. Володію глибоким досвідом управління системними алгоритмами, застосування аналітичних методів і застосування стратегічного мислення. Готовий продемонструвати та підвищити видимість і продуктивність вашого бренду за допомогою додаткових цільових ініціатив SEO.Мої навички:• Досконало володію загально-прийнятою термінологією в галузі IT та SEO;• На просунутому рівні я володію фундаментальними інструментами SEO, такими як Ahrefs, Screaming Frog, Google Search Console (GSC), Google Analytics (GA), AllPosition та консоль розробника Google Chrome та інші.• Маю базові знання в HTML та CSS; • Маю широкий досвід роботи в лінкбілдингу (Можу самостійно скласти анкор-лист, оптимально реалізувати посилальний бюджет, відстежити результати посилального просування)• Маю широкий досвід роботи з технічною оптимізацією (Вмію складати ТЗ різного рівня складності на оптимізацію/дооптимізацію технічного стану сайту, можу розподілити приорітети впровадження ТЗ виходячи з цінностей і можливостей замовника)• В області аналізу вмію проводити аудити та аналіз ніш, вміло обираючи прямих та непрямих конкурентів, збираючи необхідні показники та надаючи прогнози трафіку.• Мої навички включають клієнтоорієнтованість, адаптованість до потреб клієнта, орієнтацію на результат, ініціативність, рішучість, комунікабельність.• Вмію працювати, як в команді так і самостійно.
Досвід роботи
з 08.2019 по 08.2023 (4 роки)
SEO спеціаліст
OptiSearch Pro (Маркетинг)
-Досвід роботи в сфері SEO близько 4 років-Проведення як зовнішнього, так і внутрішнього SEO-аудиту сайту, оптимізація його технічних аспектів для подальшого просування. -Аналіз конкурентного середовища для формування ключових стратегій початку пошукової оптимізації.-Збір семантичного ядра та кластеризація запитів. -Впровадження методів SEO поза сторінкою та на сторінці. -Створення технічних завдань для копірайтерів та розробників. -Розробка контент-планів та стратегій. -Відстеження руху трафіку. -Точне налаштування стратегії з урахуванням результатів. -Формування звітів щодо виконаних завдань.
з 09.2023 по теперешній час (7 місяців)
SEO спеціаліст
Фріланс (Маркетинг)
- Контроль за оптимізацією та адмініструванням веб-сайтів для забезпечення ефективності пошукових систем.- Тестування, розробка та впровадження алгоритмів для збвльшення органічного трафіку- Проведення технічного аудиту для перевірки працездатності сайту- Визначення основних технічних завдань для копірайтера та контент-менеджера
Освіта
з 01.2017 по 01.2021 (4 роки)
вища
Запоріжжя, ЗНУ, Міжнародні відносини
Профессиональные навыки
Аналітика
Знання мов
Українська Досконалий
Російська Досконалий
Англійська Середній
06.11.2023
Луганск
20.03.2020
Запорожская область,Запорожье
31.10.2023
Киевская область,Киев
31.10.2023
Запорожская область,Запорожье