Язык резюме:Українська
Елена Жукова
Менеджер по персоналу
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Кременчук
Дата розміщення 06.11.2023
Дата народження 14.06.1973 (50 років)
Регион проживания Кременчуг
Контакти
Про себе
Вільній користувач ПК: MS Office (Word, Excel), поштові агенти, Internet; знання електронної системи обліку 1С:Підприємство 8.3 (кадровий облік), М.E.Doc, вільне володіння оргтехнікою.Українска мова, російська мова – вільно володію, англійська мова – базовий рівень.Комунікабельна, здатна уникати конфліктних ситуацій, а за потреби владнувати їх, ініціативна, бажаю працювати, навчатись новому, оптиміст.Веду здоровий спосіб життя, займаюсь спортом, у вільний час читаю, займаюсь прикладним мистецтвом.
Досвід роботи
з 05.2016 по теперешній час (7 років 11 місяців)
hr менеджер по персоналу
ООО "УКРФОРЕСТ ГРУПП" (4253)
Успішний досвід управління персоналом компанії чисельністю понад 150 осіб. Досвід кадрового адміністрування персоналу, ведення кадрового обліку у повному обсязі згідно діючого законодавства, досвід у проходженні перевірок інспекції з праці. Формування штату працівників з нуля. Досвід у підборі персоналу, оцінювання кандидатів на вакантні посади, навики організації та проведення співбесід, розуміння процесу відбору кандидатів та адаптації нових працівників, допомога в адаптації нового персоналу, ведення кадрового резерву, моніторинг та аналіз заробітної плати конкурентів на ринку праці.Досвід роботи помічником керівника: підготовка договорів з господарської діяльності підприємства, підготовка та оформлення документації із зовнішньоекономічної діяльності компанії.
з 12.2006 по 04.2016 (9 років 4 місяці)
Ст. инспектор по кадрам
ООО "Электромонтаж-410" (4253)
Обов’язки: Ведення кадрової документації; табелювання робочого часу співробітників; пошук та відбір персоналу; аналіз ринку праці; участь у розробці та впровадженні посадових інструкцій, правил трудового внутрішнього розпорядку; формування штатного розкладу та ін.
з 02.2000 по 05.2005 (5 років 2 місяці)
Ст.продавец
НПО "Промэлектроника (5082)
Обов’язки: касові операції; контроль грошової виручки; ведення первинної бухгалтерської документації; організація роботи продавців-касирів (5 осіб); прямі продажі; консультація клієнтів з питань кредитування; аналіз ринку збуту; формування заказів побутової та водопалиливної техніки; спілкування з незадоволеними покупцями, оформлення документів на повернення товару.
з 08.1991 по 01.2000 (8 років 5 місяців)
Ст.инспектор по кадрам, психолог, социолог
ХК АвтоКрАЗ (4253)
Обов’язки: звільнення працівників, складання звітності, взаємодії з табельниками у цехах заводу по веденню кадрового обліку, проведення опросів, тестувань; відновлення психо-емоційного стану робітників, що потрапили під скорочення, співбесіди з молодими спеціалістами та випускниками професійно-технічних навчальних закладів щодо адаптації на першому робочому місті.