Eurolife Ukraine
1 вакансія
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Кількість співробітників Більш 1000
Місце розташування головного офісу Киев, ул. Дмитриевская, 13-а
Напрямок компанії Страхування
Адреса сайту http://eurolife.ua

Австрійський страховий брокер «ЄВРОЛАЙФ Україна»  - це провідний фінансовий консультант на українському ринку страхування життя. Компанія була заснована у 1999 році, у 2000 році ми розпочали свою активну діяльність на ринку України. З самого початку своєї роботи, опираючись на широкий досвід та know-how міжнародного концерну Граве, компанії вдалося завоювати лідерські позиції серед посередників зі страхування життя, і на сьогоднішній день утримувати позицію  найбільшої компанії у даній сфері діяльності.

На даний час наша компанія є ексклюзивним представником страхової компанії «ГРАВЕ УКРАЇНА страхування життя», одним з провідних брокерів страхової компанії «MetLife» та обслуговує більш ніж 350 тисяч клієнтів в Україні.

Не дивлячись на успіх, основним завданням «ЄВРОЛАЙФ Україна» залишається задоволеність та впевненість клієнтів. Тільки ті продукти, які відповідають потребам клієнтів та враховують їх індивідуальні побажання, забезпечують плідне та довготривале  партнерство, що у рівній мірі важливо як для наших клієнтів, так і для наших консультантів.

Слідуючи  своєму девізу «Together on the Top» – «Разом на Вершині», «ЄВРОЛАЙФ Україна»  будує свою діяльність на принципах довіри, партнерських взаємовідносин та командної роботи. Кожен клієнт, співробітник та партнер «ЄВРОЛАЙФ Україна»  користується перевагами сучасної європейської компанії, яка є номером один на ринку страхування життя в Україні.

 

Останні вакансії