ПрАТ ВОЛОДАРКА
1 вакансія
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Кількість співробітників Від 500 до 1000
Місце розташування головного офісу Вінниця
Напрямок компанії Виробництво
Адреса сайту http://volodarka.com

Приватне акціонерне товариство «Volodarka» є одним з лідерів українського ринку в області виробництва і реалізації класичного чоловічого одягу.

Сьогодні ми випускаємо елегантні, практичні і дуже зручні вироби для чоловіків.

Вони вишукані, мають підвищену комфортність і легкість, мають зручний фасон і крій, відрізняються практичністю і гігієнічністю. Сучасне обладнання, дозволяє робити шви в виробі м’якшими і тонкими, що додає комфорт і м’якість в експлуатації.

Особлива гордість швейної фабрики «Volodarka» кваліфіковані фахівці та обладнання.

У нашому оснащенні високотехнологічне обладнання – система конструювання Assyst, американський розкрійний комплекс GerberBulmer які суттєво полегшують роботу по створенню і підготовці моделей і гарантують високу якість крою деталей.

Швейні цехи оснащені високопродуктивним обладнанням від кращих виробників, таких як: JukiBrazerPfaffDurkopp Adler. Введено в дію лінія волого – теплової обробки BrisayTestIndupress. Всі вироби проходять високо-технологічну обробку на сучасному обладнанні і ретельну перевірку ВТК.

Кваліфікація робітників і фахівців дозволяє досягти рівня якості, який відповідає світовим стандартам.

За останні 10 років, в результаті модернізації, підприємству вдалося збільшити виробництво продукції в 2 рази, а продуктивність праці в 3 рази. Сьогодні на «Volodarka» працює близько 1000 осіб, які за рік випускають близько 800 тис.  швейних виробів.

Останні вакансії